Equity, Diversity & Inclusion Statement
Our Statement
Latest News
Explore our comprehensive News section to stay abreast of the latest developments in the fresh produce sector. Our News section is regularly updated with press releases, industry news, and important updates on our advocacy efforts, providing you with in-depth insights into issues that matter to our industry. Stay informed and up-to-date by regularly checking our News section.
CHC Greenhouse Committee Updates
Joint AAFC-CFIA-MAS Organics Industry Meeting CHC representatives met with representative of Agriculture and Agri-Food Canada (AAFC), Canadian Food Inspection Agency (CFIA) and the Market Access Secretariat (MAS) together with several other national organic industry...
CHC Hosts Crop Protection Information Tour for Key Government Officials
On August 17, CHC President Keith Kuhl and Executive Director Rebecca Lee hosted a crop protection information tour of Quebec horticultural production facilities for staff of Health Canada’s Pest Management Regulatory Agency (PMRA) and Agriculture and Agri-Food...
Confirmation of European Cherry Fruit Fly Detection in Ontario
CHC was informed by the CFIA of the detection in Ontario European Cherry Fruit Fly (Rhagoletis cerasi) (ECFF), a previously unknown pest to North America. The host plants of this pest are cherry species and species of the invasive wild honeysuckle plant (Lonicera...
Le CCH souhaite obtenir des précisions sur les audits d’intégrité
Le 16 juin 2015, le président du Comité de la main-d’œuvre du CCH, Murray Porteous, le co-vice-président du Comité, Denis Hamel, et la vice-présidente directrice du CCH, Anne Fowlie, ont rencontré Marc LeBrun, directeur général, Direction générale des services...
Le Comité de la serriculture du CCH embauche une nouvelle collaboratrice
La présidente du Comité de la serriculture du CCH, Linda Delli Santi, est heureuse d’annoncer l’embauche de Julie Paillat à titre de coordinatrice nationale pour le secteur des légumes de serre. Titulaire d’un baccalauréat en agriculture (agronomie) de l’Université du...
Le Programme de réduction des risques liés aux pesticides (PRRP) : Les nouvelles priorités pour les biopesticides ont été déterminées
Les nouvelles priorités pour les biopesticides ont été déterminées Le Programme de réduction des risques liés aux pesticides (PRRP) est heureux d’annoncer la sélection récente des biopesticides qui feront l’objet d’un soutien réglementaire de la part du PRRP dans le...