Reconnaissance des terres

Notre reconnaissance des terres

Les Producteurs de fruits et légumes du Canada reconnaissent qu'ils travaillent sur le territoire traditionnel de la Nation algonquine Anishinaabe. Nous sommes reconnaissants de la présence de longue date du peuple Anishinaabe sur ces terres et nous reconnaissons ses liens culturels, historiques et continus avec ce territoire. Nous saluons également les divers peuples et nations autochtones qui ont géré les terres où prospèrent les fruits et légumes canadiens. Leur gestion et leur attention ont permis de préserver les terres, les eaux et les ressources pour d'innombrables générations.

Dernières actualités

Explore our comprehensive News section to stay abreast of the latest developments in the fresh produce sector. Our News section is regularly updated with press releases, industry news, and important updates on our advocacy efforts, providing you with in-depth insights into issues that matter to our industry. Stay informed and up-to-date by regularly checking our News section.

CHC’s 95th Annual General Meeting

The Canadian horticultural landscape: from cost to cost to cost Article reproduced with permission from The Grower KAREN DAVIDSON Winnipeg, MB – The theme of “cost creep” dominated the recent annual general meeting, March 14-16, of the Canadian Horticultural Council...

En savoir plus

Introducing CHC’s new President and Board of Directors

The Canadian Horticultural Council (CHC) is pleased to present its new President and Board of Directors for 2017-2018. President CHC’s Board of Directors has appointed Alvin Keenan, of Prince Edward Island, for the 2017-2018 term. Alvin started working with CHC in...

En savoir plus

Consultations de l’ACIA sur le recouvrement des coûts

L’Agence canadienne d’inspection des aliments (ACIA) propose de rationaliser et d’actualiser son régime de recouvrement des coûts. Des centaines de frais sectoriels sont actuellement en place à l’ACIA, ce qui crée une complexité et des incohérences dans la façon dont...

En savoir plus